Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدر علی پور دهکردی شامگاه یکشنبه در یکصد و هشتاد و دومین نشست علنی شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: با هدف تشویق سرمایه‌گذاران بخش‌های مختلف توسعه شهری در حوزه امور اقتصادی، عمرانی، گردشگری، رفاهی، تفریحی، اجتماعی و فرهنگی ، شهرداری می‌تواند هزینه‌های دریافت پروانه را با تخفیف و پس از دوران ساخت (بین ۳ تا ۴ سال) دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اقدام باعث رشد روند سرمایه‌گذاری در مرکز چهارمحال و بختیاری و تسریع در روند توسعه‌ای شهرکرد خواهد شد.

علی پور دهکردی تصریح کرد: اعضای شورای اسلامی شهرکرد به‌ منظور استفاده از تجربه‌های شوراهای اسلامی و شهرداری‌های سایر شهرهای کشور در راستای بهره‌وری بیشتر از منابع موجود، از طرح‌ها و پروژه‌های موفق سایر شهرها دیدار دوره‌ای می‌کنند.

وی یادآور شد: شهردار شهرکرد باید هر دو هفته یکبار و ماهانه ۲ بار گزارش کار شهرداری را برای اعضای شورای اسلامی تشریح کند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: وضعیت کنونی محل استقرار دست فروشان یکشنبه بازار نامناسب و غیرمطلوب است.

وی گفت: این عامل باعث ایجاد نارضایتی بین بسیاری شهروندان شده و باید در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به شناسایی محل جدید، ساماندهی و جابجایی آنان از مکان کنونی اقدام کرد.

علی پور دهکردی تاکید کرد: برای تسریع در این کار می‌توان از اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری کمک گرفت تا بتوان قطعه زمینی با حفظ کاربری موجود به صورت موقت در اختیار آنان قرار داد.

وی افزود: برای تسریع در روند این موضوع می‌توان از دادگستری و نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری کمک گرفت.

 دست فروشان یکشنبه بازار شهرکرد در میرآباد مرکزی (ولی عصر شمالی) مستقر هستند و با بساط کردن سد معبر در خیابان مشکلاتی را برای عابران پیاده و خودروها ایجاد کرده‌اند.

علی پور دهکردی همچنین افزود: شورای اسلامی برای تهیه و تدوین دانشنامه شهرکرد به عنوان یک سند علمی معتبر و پایه‌ای پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد.

عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: کمیته صیانت از اموال و املاک شهرداری فعال شود.

طیبه شریفی تصریح کرد: رعایت خط آسمان و پیش‌بینی پارکینگ مورد نیاز در احداث ساختمان‌های جدید شهرکرد به عنوان خط قرمز شهرداری و شورای اسلامی شهر است.

وی یادآور شد: الگوبرداری از طرح‌های موفق سایر شهرهای توسعه یافته کشور به خصوص در بخش ارزش افزوده املاک، افزایش بودجه و درآمدهای پایدار می‌تواند در ارتقای توان شهرداری مؤثر باشد.

شریفی اظهار داشت: شهرداری همچنین بر روی دریافت مطالبات خود از دستگاه های اجرایی تمرکز کند.

 شهرداری شهرکرد ۱۹۰ میلیارد ریال از دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری مطالبات دارد.

وی گفت: سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده شهرکرد از طریق جذب سرمایه‌گذار و مشارکت بخش خصوصی در اولویت برنامه‌های شهرداری باشد.

شریفی تاکید کرد: کیفی سازی نیروی انسانی، برون‌سپاری امور قابل واگذاری به بخش خصوصی، ارتقای امور رفاهی و ورزشی، ممیزی ساختمان‌ها با ابزار دقیق و طراحی نرم‌افزار پیگیری مصوبات شورای اسلامی شهرکرد در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد.

گفتنی است ،  اعضای شورای اسلامی شهرکرد با رایگان کردن تمامی هزینه‌های مرتبط با کفن و دفن اهدا کنندگان عضو در بهشت رحمت شهرکرد (آرامستان جدید) موافقت کردند. 

شهرکرد به عنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

46

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال اجتماعی و فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری بهره وری سرمایه گذاری نیروی انتظامی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۷۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن

براساس آمار بانک مرکزی، تاکنون، ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادهای تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن بوده که بیش‌از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت نهضت ملی مسکن این بانک بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، ‬ بررسی آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین، بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دیگر خبرها

  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی در شهرکرد
  • احقاق حقوق کارگران شهرداری، خط قرمز شورای ششم
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود